Övriga tjänster

Brett utbud av tjänster

Vi hjälper inte bara till med att bygga pooler, utan vi är ett heltäckande företag inom bygg- och markanläggningsarbeten med lång erfarenhet av uppdrag i både stor och liten skala.

Genom vår breda kompetens och stora nätverk av kunniga samarbetspartners kan vi erbjuda totalentreprenad på det mesta inom renovering, nybyggnation, markanläggning och trädgårdsarbeten.

Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert!

Byggnation

Vill du bygga ett hus från grunden, eller behöver du hjälp inför en tillbyggnad eller en renovering? Oavsett komplexitet och omfattning kan vi hjälpa dig med ditt projekt, och med oss som entreprenör får du en trygg och smidig process och ett perfekt slutresultat.

I vårt team finns snickare, murare, elektriker, VVS-installatörer, arkitekter och projektledare, alla med den erfarenhet och kompetens som behövs för att se till att ditt byggprojekt blir så lyckat som möjligt.

Markarbeten

Vi har en stor maskinpark som tillsammans med våra erfarna förare ger oss möjlighet att erbjuda ett brett utbud av tjänster inom mark- och dräneringsarbete. Vi schaktar och dränerar inför tillbyggnader, renoveringar och poolbygge, men kan även hjälpa till med markanläggningsarbeten som sten- och plattsättning och garageuppfarter.

Trädgårdsarbeten

Vi har lång erfarenhet av alla typer av trädgårdsarbete och kan hjälpa till att göra din trädgård till en plats för skönhet och harmoni. Vi träffar dig gärna för en konsultation kring vad du vill ha ut av din trädgård, och våra trädgårdsarkitekter kan ge dig visuella förslag på olika lösningar som vi sedan förverkligar. Våra trädgårdskunskaper brukar också vara mycket uppskattade i samband med bygge av pool och miljön runt den.

Allt inom bygg, markanläggning och trädgård