Om oss

Ett entreprenadföretag i fyra branscher

Vi är ett byggföretag med bred kompetens och erfarenhet. Vi verkar inom fyra närbesläktade branscher som ofta överlappar varandra: byggnation, trädgård, markanläggning och poolbygge. Detta är områden där det ena brukar ge behov av det andra, och genom ett team med samlad kompetens inom bland annat bygg, snickeri, el, VVS, arkitektur och trädgård så kan vi i princip alltid erbjuda totalentreprenad på det du behöver hjälp med, utan att du behöver anlita fler entreprenörer och tappa kontrollen på både projektet och kostnaderna.

Vår fullt utrustade maskinpark och vår personal står redo att hjälpa dig med såväl det stora som det lilla projektet. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert!

Specialister på poolbygge

Vi har byggt pooler i svenska trädgårdar i mer än fyrtio år har har full koll på vilka lösningar som är bäst med avseende på kvalitet, design och hållbarhet. Vi har ett stort utbud av pooler anpassade för vårt nordliga klimat och vi planerar och utför alltid ett poolprojekt utifrån de specifika förhållanden och önskemål som finns hos våra kunder. Vår erfarenhet, och kompetens i kombination med vårt kundfokus gör oss till en av de främsta poolbyggarna i landet. Kontakta oss idag så berättar vi mer!

bygga pool

Experter på glasfiberpooler